Guide: Jalkapallon EM-kisat 2021 – Otteluohjelma, televisiointi ja tulokset

Jalkapallon EM-kisat 2021 ovat jännittävä tapahtuma, jota jalkapallofanit ympäri maailmaa odottavat innolla. Tässä oppaassa käymme läpi kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää EM-kisoista, kuten otteluohjelman, televisiointitiedot ja tulokset.

Otteluohjelma

Otteluohjelma on tärkeä osa jalkapallon EM-kisoja. Siitä selviää, milloin ja missä ottelut pelataan. EM-kisojen 2021 otteluohjelma julkaistiin jo hyvissä ajoin, jotta fanit voivat suunnitella aikataulunsa ja valmistautua otteluiden seuraamiseen.

Luettelo otteluista:

  1. Aiemmat tässä luetellut jalkapallon EM-kisojen mahdolladdiset pelit, kuten Suomen pelit
  2. Aiemmat tässä luetellut jalkapallon EM-kisojen mahdolliset pelit, kuten Saksan pelit
  3. Aiemmat tässä luetellut jalkapallon EM-kisojen mahdolliset pelit, kuten Ranskan pelit

Kuten näet otteluohjelmasta, otteluita pelataan eri paikkakunnilla ja eri päivinä. Tästä syystä on tärkeää tarkistaa otteluohjelma ja merkitä kalenteriin haluamasi ottelut.

Televisiointi

Televisiointi on keskeinen osa EM-kisojen seuraamista. Kisojen aikana on tärkeää tietää, missä otteluita voi katsoa televisiosta. Suomessa Yle televisioi jalkapallon EM-kisoja.

Otteluiden televisiointitiedot ovat seuraavat:

Päivä Aika Kanava
11.6.2021 21:00 Yle TV1
15.6.2021 21:00 Yle TV2
20.6.2021 18:00 Yle TV1

Yle lähettää useita otteluita, joten voit nauttia EM-kisojen tunnelmasta kotisohvalla televisiota katsellen.

Tulokset

Kun ottelut on pelattu, on luonnollisesti kiinnostavaa tietää tulokset. Tässä voit seurata otteluiden tuloksia kisojen edetessä.

  1. Suomi – Venäjä: 1-0
  2. Italia – Turkki: 3-0
  3. Ranska – Saksa: 1-0

Nämä ovat vain esimerkkejä ensimmäisistä otteluista. Voit päivittää tuloksia live-seurantan avulla tai tarkistaa Ylen urheilusivustolta kisojen viralliset tulokset.

Jalkapallon EM-kisat 2021 ovat varmasti suuri tapahtuma, ja tämä opas auttaa sinua pysymään kärryillä otteluohjelmasta, televisiointitiedoista ja tuloksista. Nauti jännittävästä futisjuhlasta!

Artiklen Guide: Jalkapallon EM-kisat 2021 – Otteluohjelma, televisiointi ja tulokset har i gennemsnit fået 4.2 stjerner baseret på 43 anmeldelser