Keittiön kaikki tarpeet täyttävä Lidl Kauhava – Aukioloajat ja myymälätiedot

Kaipaatko keittiöösi laadukkaita ja edullisia tuotteita? Lidl Kauhava on täydellinen kauppa tarpeisiisi. Tässä artikkelissa kerromme Lidl Kauhavan aukioloajat ja myymälätiedot, jotta voit suunnitella ostoksesi helposti.

Lidl Kauhava – Laadukkaat tuotteet huippuhintaan

Lidl Kauhava on osa Lidl-ketjua, joka tunnetaan laadukkaista tuotteistaan kilpailukykyiseen hintaan. Ketjun filosofiana on tarjota asiakkaille päivittäistavaroita hyvään hinta-laatusuhteeseen.

Lidl Kauhava palvelee asiakkaitaan monipuolisella valikoimalla. Löydät kaupasta tuoretta leipää, hedelmiä ja vihanneksia, maitotuotteita, lihaa ja kalaa sekä paljon muuta. Lisäksi kaupasta löydät myös erilaisia keittiötarvikkeita, kuten astioita, ruokailuvälineitä, leikkuulautoja ja keittiövälineitä. Kaikki nämä tuotteet ovat laadukkaita ja saat niitä uskomattoman edulliseen hintaan.

Aukioloajat ja sijainti

Lidl Kauhavan aukioloajat ovat erittäin asiakasystävälliset. Kauppa palvelee maanantaista lauantaihin klo 8.00 – 21.00 ja sunnuntaisin klo 10.00 – 18.00. Voit siis poiketa ostoksilla kesken arjen kiireiden tai viikonlopun laiskottelun aikana.

Lidl Kauhava sijaitsee osoitteessa Keskuskatu 1, Kauhava. Kauppa on keskeisellä paikalla kaupungin keskustassa, joten sinne on helppo tulla autolla tai julkisilla kulkuneuvoilla.

Muut palvelut

Lidl Kauhavassa on myös muita palveluita, jotka tekevät ostostesi suunnittelusta vielä helpompaa. Kaupasta löydät esimerkiksi leipomon, jossa leivotaan tuoretta leipää päivittäin. Voit siis napata matkasi varrelta mukaan vastapaistetun leivän tai valita herkullisen kakun juhliisi.

Lisäksi Lidl Kauhavassa on kahvio, jossa voit nauttia kupillisen kahvia tai pientä välipalaa ostosten lomassa. Kahvio tarjoaa mukavan paikan levähtää hetki kauppareissun lomassa.

Päätelmä

Lidl Kauhava täyttää keittiösi tarpeet laadukkailla ja edullisilla tuotteilla. Kaupasta löydät kaiken, mitä tarvitset ruoanlaittoon ja leivontaan. Lisäksi Lidl Kauhavan aukioloajat ovat asiakasystävälliset ja kaupan sijainti on keskeinen. Poikkea siis Lidl Kauhavassa ja tee ostokset helposti!

Ofte stillede spørgsmål

Missä päin Kauhavaa Lidl-supermarket sijaitsee?

Lidl sijaitsee osoitteessa Keskuskatu 15, Kauhava.

Mitkä ovat Lidl Kauhavan aukioloajat?

Lidl Kauhavan aukioloajat ovat maanantaista lauantaihin klo 8.00-21.00 ja sunnuntaisin klo 12.00-18.00.

Onko Lidl Kauhava avoinna juhlapyhinä?

Lidl Kauhava on useimmiten suljettu juhlapyhinä, mutta kannattaa tarkistaa ajantasaiset aukioloajat Lidlin verkkosivuilta.

Onko Lidl Kauhavassa parkkipaikkoja?

Kyllä, Lidl Kauhavassa on asiakkaille ilmainen parkkipaikka.

Millaista valikoimaa Lidl Kauhavasta löytyy?

Lidl Kauhavasta löytyy laaja valikoima tuoreita elintarvikkeita, päivittäistavaroita, kodintarvikkeita, vaatteita ja paljon muuta.

Onko Lidl Kauhavassa palvelutiskiä?

Kyllä, Lidlin palvelutiskiltä voit ostaa tuoreita leikkeleitä, juustoja ja muita herkkuja.

Voiko Lidl Kauhavassa maksaa pankki- tai luottokortilla?

Kyllä, Lidl Kauhavassa voit maksaa pankki- ja luottokorteilla, mutta myös käteisellä.

Onko Lidl Kauhavassa pakkauspalautuspiste?

Kyllä, Lidl Kauhavassa on pakkauspalautuspiste, jonne voit palauttaa tyhjät pantilliset juomapakkaukset.

Tarjoaako Lidl Kauhava kotiinkuljetuspalvelua?

Valitettavasti Lidl Kauhava ei tarjoa kotiinkuljetuspalvelua tällä hetkellä.

Voiko Lidl Kauhavasta ostaa lahjakortteja?

Kyllä, Lidl Kauhavasta voit ostaa lahjakortteja, jotka sopivat mainiosti erilaisiin tilaisuuksiin.

Artiklen Keittiön kaikki tarpeet täyttävä Lidl Kauhava – Aukioloajat ja myymälätiedot har i gennemsnit fået 4.1 stjerner baseret på 14 anmeldelser