Mtv3 jääkiekkoselostaja

Tässä ovat MM-jääkiekon selostajat C Morella ja MTV3:lla

Tässä ovat MM-jääkiekon selostajat C Morella ja MTV3:lla – MTVuutiset.fi

18.4.2017 — Selostajista äänessä ovat lisäksi Tomi Tuominen, Teppo Laaksonen ja Julius Sorjonen. Suomen ottelut sekä kisojen ratkaisupelit selostaa MTV3:lla …

Jääkiekon MM-kisojen kaikki 64 ottelua nähdään C Moren kanavilla suorina lähetyksinä ja suomeksi selostettuna. MTV3 näyttää Suomen ottelut sekä kisojen ratkaisupelit.

Tässä ovat jääkiekon MM-kisojen asiantuntijat C Moressa

Tässä ovat jääkiekon MM-kisojen asiantuntijat – MTVuutiset.fi

14.4.2022 — C Moren pääselostajana on legendaarinen leijonaääni Antero Mertaranta, ja MTV3-kanavalla pelien tunnelmoinnista vastaa Mika Saukkonen.

Kevään jääkiekon MM-kotikisoja seurataan kotisohvilla monipuolisemmin kuin koskaan aiemmin. C More välittää kaikki ottelut sekä ennätysmäärän ottelustudioita ja oheisohjelmia. Lisäksi MTV3 lähettää kaikki Suomen ottelut. Asiantuntijatiimi heittäytyy pelille, kun Leijonat taistelee mestaruudesta Tampereella 13.–29.5.

Kanadalainen selostajalegenda hehkuttaa Leijonien ottelua

Selostajalegenda Gord Miller odottaa Suomen ja Kanadan kohtaamista – MTVuutiset.fi

1.6.2021 — Pitkän uran tehnyt kanadalainen jääkiekkoselostaja Gord Miller antaa … lähetykset näet C Moresta, Leijonien pelit myös MTV3-kanavalta.

Pitkän uran tehnyt kanadalainen jääkiekkoselostaja Gord Miller antaa kunniaa pelaajille, jotka ovat lähteneet Pohjois-Amerikasta MM-kisoihin.

Aleksis Ärjeen selostuksesta MM-jääkiekossa tuli somehitti

Aleksis Ärjeen selostuksesta MM-jääkiekossa tuli somehitti – MTVuutiset.fi

22.5.2022 — C Moren jääkiekkoselostajan Aleksis Ärjeen hauska luonnehdinta … lähetykset näet C Moresta, Leijonien pelit myös MTV3-kanavalta.

C Moren jääkiekkoselostajan Aleksis Ärjeen hauska luonnehdinta Tshekki-Itävalta-ottelussa 17. toukokuuta on noussut hitiksi sosiaalisessa mediassa. 

Jääkiekon MM 2023 TV-lähetykset ja TV-oikeudet

Jääkiekon MM 2023 TV-lähetykset ja TV-oikeudet – Jääkiekon-mm.com

Suomessa jääkiekon MM-kisojen 2023 TV-oikeudet ovat MTV:llä, joka näyttää pelejä sekä MTV3 TV-kanavalla, C More Sport -kanavilla että C More …

Kuka näyttää jääkiekon MM-kisat ja miten otteluita voi katsoa ilmaiseksi? Jääkiekon MM-kisojen 2023 TV-oikeudet ja TV-lähetykset täältä!

Kimmo Porttilasta MTV3 jääkiekkoselostaja

Kimmo Porttilasta MTV3 jääkiekkoselostaja – – Suomi24 Keskustelut

Kimmo Porttilasta MTV3 jääkiekkoselostaja … lähtee Yleltä! … Onko totta,että Kimmo Porttilakin on lähtenyt Yleltä? Kaveri on selostanut Ylelle television …

Onko totta,että Kimmo Porttilakin on lähtenyt Yleltä? Kaveri on selostanut Ylelle television puoelle mm alppihiihtoa, jalkapalloa ja jääkiekkoa. Porttil…

Antero Mertaranta selostaa kaksi Suomen MM-peliä MTV:llä!

Antero Mertaranta selostaa kaksi Suomen MM-peliä MTV:llä! – MM-kiekko – Ilta-Sanomat

5.5.2014 — Suosikkiselostaja Antero Mertaranta siirtyi MTV:n maksullisten kanavien selostajaksi, kun jääkiekon MM-kisat siirtyivät Ylen kanavilta MTV3.

Jääkiekon MM-kisat alkavat perjantaina Valko-Venäjän Minskissä.

Oskari Saari – Wikipedia

… 1975) on suomalainen urheilutoimittaja ja Formula 1 – ja jääkiekkoselostaja. Hän selosti F1-kilpailuja MTV3- ja MTV3 MAX -kanavilla vuosina 2004–2016.

Antero Mertaranta – Aihe – Voice.fi

Aihe – Voice.fi

Kun Antero Mertarannalta kysyy onko hän erityisesti jääkiekkoselostaja, … Yleltä MTV3:lle siirtynyt Antero Mertaranta selostaa tulevat jääkiekon MM-kisat …

Keywords: mtv3 jääkiekkoselostaja