Wilma hämeenkyrö kirjautuminen

Wilma – Hämeenkyrön koulutoimisto: Wilmaan kirjautuminen

Wilmaan kirjautuminen – Wilma – Hämeenkyrön koulutoimisto

Wilma on oppilaitoksen hallinto-ohjelman www-liittymä. Tämän Wilma-lisenssin omistaa Hämeenkyrön koulutoimisto. Opiskelijat valitsevat Wilmassa kursseja, …

Kasvatus ja opetus – Hämeenkyrö

varhaiskasvatuksesta, esi- ja perusopetuksesta sekä lukion toiminnasta. Koulujen ja päiväkotien ruokalistat Wilmaan kirjautuminen. Ammatillinen koulutus …

Tervetuloa Hämeenkyrön varhaiskasvatuksen ja koulutuksen sivuille. Täällä on tietoa mm. varhaiskasvatuksesta, esi- ja perusopetuksesta sekä lukion toiminnasta.

Sasky

Hämeenkyrö

Hämeenkyrön kunta. Härkikuja 7. 39100 Hämeenkyrö. Puhelinvaihde. avoinna arkisin klo 8.00–15.45. Puh. 03 565 23000. Faksi 03 371 4182. Y-tunnus 0132947-3.

Wilma – Hämeenlinnan kaupunki

Sasky

Wilma · Office 365 · Teams. Et ole kirjautunut. (Kirjaudu). Moodlen logo · Oma sivu; Suomi ‎(fi)‎. English ‎(en)‎ · Finlandssvenska ‎(sv_fi)‎ · Suomi ‎(fi)‎ …

Tämä on Moodle -oppimisalusta SASKY koulutuskuntayhtymän oppilaitosten käyttöön.Uudet opiskelijat saavat käyttäjätunnuksensa vastuuopettajan kautta.

YubiKey – Opettajien ja oppilaiden käyttäjätunnusten …

Moodleohje | Sasky

Valitse sivun oikeasta ylänurkasta kohta kirjaudu ja kirjaudu sisään saamillasi … kurssinäkymä: kurssin sisältöjä ovat Sasky tunnus, Koulun koneet, Wilma.

Tältä sivulta löydät ohjeet Moodlen käytön aloittamiseen.

Kyröskosken koulu LUKUVUOSISUUNNITELMA 2021-2022 …

Wilma – Hämeenlinna

4.11.2022 — Hämeenlinnan perusopetuksen Wilmaan kirjautuminen … Wilma on kodin ja koulun välisen viestinnän ja yhteistyön tärkein työkalu.

YubiKey – Opettajien ja oppilaiden käyttäjätunnusten suojauksen uusi tulokas

9.7.2015 — Ideana on, että salasanan lisäksi kirjautumisen yhteydessä … kuin Wilma tunnuksenkin yhdistämistä saman YubiKey-avaimen alaisuuteen.

YubiKey – Opettajien ja oppilaiden käyttäjätunnusten suojauksen uusi tulokas

20.9.2021 — Hämeenkyrön perusopetuksen tuntijaon mukaan (Sivistyslautakunta 16.3.2016 §26) … arviointikeskusteluissa sekä wilma-viestien välityksellä.

Keywords: wilma hämeenkyrö kirjautuminen