Xxl suksivoide

Voitelupaketit – XXL

Voitelupaketit | XXL

XXL:stä löydät laajan valikoiman tuotteita tuoteryhmästä voidepaketit. Tarjoamme tunnetut brändit, kuten Swix ja Rex, markkinoiden parhaaseen hintaan.

XXL:stä löydät laajan valikoiman tuotteita tuoteryhmästä voidepaketit. Tarjoamme tunnetut brändit, kuten Swix ja Rex, markkinoiden parhaaseen hintaan. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus sekä 30 päivän tyytyväisyystakuu takaavat aina turvallisen ostamisen.

Osta START-suksivoiteet netistä – XXL

START | Osta START-suksivoiteet netistä | XXL

Löydä laajasta XXL-valikoimastamme START-suksivoiteet! Tilaa luistovoiteet, pitovoiteet ja muut suksivoiteet netistä jo tänään.

Osta Swix-voidetuotteet netistä | XXL

Swix | Osta Swix-voidetuotteet netistä | XXL

Löydä laajasta XXL-valikoimastamme Swix-voidetuotteet! Tilaa hiihtovoiteet ja muut voidetuotteet netistä jo tänään.

XXL Suksihuolto

XXL Suksihuolto | XXL

Suksi- ja lumilautahuolto on saatavilla jokaisessa XXL-tavaratalossa. Ammattitaitoinen huoltohenkilöstömme toteuttaa kaikki suksien ja lumilautojen huoltoon …

Suksi- ja lumilautahuolto on saatavilla jokaisessa XXL-tavaratalossa. Ammattitaitoinen huoltohenkilöstömme toteuttaa kaikki suksien ja lumilautojen huoltoon ja voiteluun tarvittavat työt laadukkaalla Wintersteiger -koneella, sekä Swix -voiteilla ja -tarvikkeilla

Skin-pitokarvasuksien luiston ja pidon säätäminen sekä huolto

Pitokarvasuksien luiston ja pidon säätäminen | XXL

Varaa aika pitokarvojen vaihtoon soittamalla lähimmän XXL-tavaratalon huoltopisteeseen. Löydät yhteystiedot täältä. Pitoa ja luistoa sidettä liikuttamalla.

Pitokarvasukset ovat lyhyessä ajassa vallanneet hiihtomarkkinat, ja sille on selkeä syy!

Suksien luistovoiteet | Karkkainen.com verkkokauppa

Etusivu /; Urheilu (6790) /; Hiihtourheilu (696) /; Suksivoiteet (307) /; Suksien luistovoiteet … Suksivoiteet 307 kpl · Suksien luistovoiteet 219 kpl …

Luistovoiteet ovat kehittyneet valtavasti muutamassa vuodessa

Luistovoiteet ja koko suksen voitelu ovat kehittyneet valtavasti muutaman viime vuoden aikana. Etenkin nestemäisten luistovoiteiden kehitys on ollut hurjaa tehden niin satunnaisen kuin aktiivihiihtäjän suksen voitelusta huomattavan paljon helpompaa, nopeampaa ja edullisempaa.

Luistovoiteen tehtävät

Suksen pohjamateriaali on polyeteenipohjainen ja sen kitkakerroin lunta vasten on lähtökohtaisesti jo mahdollisimman pieni. Oikeanlaisella luistovoitelulla kitkaa pyritään pienentämään ja muodostamaan luistovoiteen avulla mahdollisimman ohut kerros pohjan ja lumen väliin, jolloin myös suksen pohjan hionta ja kuviointi pääsevät oikeuksiinsa. Kitkan vähentämisen ohella yksi luistovoiteen tehtävä on hylkiä vettä ja likaa.

Luistovoiteet jakautuvat pääosin kuumavahoihin, nestemäisiin luistovoiteisiin ja pulveriluistovoiteisiin. Nestemäisissä luistovoiteissa on sekä perusvoiteita että pinnoitteita parhaan luiston viimeistelemiseen. Mikä on paras luistovoide, ratkeaa oikeastaan suksen ominaisuuksien lisäksi kelin ja budjetinkin mukaan.

Luistovoitelu helposti ja nopeasti

Voitelu kannattaa aloittaa puhdistamalla suksen pohja. Tällöin uusi luistovoide tarttuu ja toimii paremmin. Älä levitä luistovoidetta perinteisen suksen pitoalueelle, sillä siihen on omat tuotteensa, kuten pitovoiteet.

Mikäli pohjustusvoitelu on jo tehty, voit levittää puhdistetun pohjan päälle kelin mukaisen luistovoiteen. Nestemäisen luistovoiteen levitys on helppoa ja nopeaa – levitys, kuivuminen ja nylonharjalla harjaus. Lämmitettävän voiteen etuna on sen pidempi kulutuskestävyys, eli käyttöaika on pidempi, mutta varjopuolena laajempi tarve erilaisille voiteluvälineille, -tarvikkeille ja isommille -tiloille. Myös siivottavaa voitelun jälkeen on enemmän.

Nestemäiset luistovoiteet mullistivat hiihdon

Vielä vuosikymmen sitten nestemäiset voiteet olivat lähinnä satunnaisia harrastelijahiihtäjiä varten. Sittemmin niiden kehitys on ollut valtavaa, ja niitä käyttävät myös aktiivi- ja jopa kilpahiihtäjät. Nestemäisillä voiteilla normaaliolosuhteissa, eli nollakelistä muutamaan pakkasasteeseen, luistovoitelu ei voisi enää helpommaksi mennä.

Kuntohiihtäjän on kuitenkin hyvä pitää mielessä, että kylmemmillä keleillä apuna tarvitaan usein myös kiinteitä luistovoiteita eli niin sanottuja kuumavahoja. Kosteilla sekä märillä keleillä nestemäisen luistovoiteen tulisi sisältää veden ja lian hylkimistä parantavia ainesosia, kuten fluoria. Myös erilaiset luistopinnoitteet tulevat kyseeseen pitkässä kuntohiihdossa, kilpailussa tai haastavammissa olosuhteissa. Parhaat luistovoiteet tulevaisuudessa tulevat olemaan entistäkin ekologisempia ja näin ollen myös fluorittomia.

Etistkö suksivoiteiden jälleenmyyjää? – Vertaa.fi

Etistkö suksivoiteiden jälleenmyyjää?

Löytyykö suksivoiteet? … Vertaa suksivoiteet hinnan, ominaisuuksien, hiihtotyylin ja lämpötilan mukaan. … XXL XXL. REX REX. Start Start. Swix Swix.

Löytyykö suksivoiteet? Hae ne – ja paljon muuta – Vertaa.fi:stä!

Suksivoiteet – Tilaa edullisesti netistä – Shopalike.fi

Suksivoiteet – Tilaa edullisesti netistä | Shopalike.fi

XXL.fi. Grip Wax Vg35 Base Binder Green, 45g 22/23, pohjavoide. 6,99 €*. Punaiset Koon One size Swix Suksivoiteet. XXL.fi. Grip Wax V60 Red/Silver 0/+3C, …

Vertaa ja tilaa Suksivoiteita osoitteessa Shopalike.fi. Satojen verkkokauppojen valikoimasta löydät urheiluvarusteet joka lajiin. Mahdollinen ilmainen toimitus.

Thule XXL Fatbike kiinnitysremmit – Suomen Urheilupyörä

Thule XXL Fatbike kiinnitysremmit Erikoispitkien rengashihnojen avulla voidaan kuljettaa fatbike-polkupyöriä. Sopii Thule EasyFold XT- ja Thule VeloSpace XT …

Thule XXL Fatbike kiinnitysremmitErikoispitkien rengashihnojen avulla voidaan kuljettaa fatbike-polkupyöriä.Sopii Thule EasyFold XT- ja Thule VeloSpace XT -polkupyörätelineisiinPituus: 630 mm

Maastohiihto – stadium.fi

Oikea suksivoide voi myös olla ratkaiseva tekijä ladulla. Meiltä löydät luistovoiteet, pitovoiteet ja muut tarvikkeet, jotta onnistuisit …

Keywords: xxl suksivoide, xxl voiteet, xxl luistovoide, xxl voide